AJANKOHTAISET RAHOITUSVAIHTOEHTOMME

Tällä hetkellä voit kuluttajana hyödyntää seuraavat rahoitusvaihtoehdot kauttamme:

  1. 30.11.2018 saakka 12kk kuluton ja koroton Resurs Bank – osamaksu
  2. Mash-lasku/osamaksu

Lisätietoja molemmista vaihtoehdoista löydät alta.

MASH-LASKU

Mash-laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Maksaminen tapahtuu myynnissämme maksupäätteen kautta. Tarvitset henkilöllisyystodistuksesi ostoksen tekoon. Ostoksia voi tehdä laskulla 10-3 000 euron arvosta. Voit muuttaa Mash-laskun halutessasi osamaksuksi. Kun saat ostoksistasi laskun kotiin, näet siitä heti, mitkä eri osamaksuvaihtoehdot ovat valittavissasi. Maksa sitten koko laskun sijaan vain valitsemasi osamaksun ensimmäinen erä. Tällöin lasku muuttuu automaattisesti osamaksuksi. Lisätietoja Mash-laskusta voit lukea tästä.

 

GOODYEAR-RAHOITUSKAMPANJA

Uudet renkaat 12kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla 

Tee rengashankintasi 1.9.-30.11.2018 välisenä aikana Made To Feel Good – rahoituksella, saat 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Etu on voimassa, kun yhden kuukauden rahoitusosotot ylittävät 100 euroa. Rahoitus koskee kaikkia henkilöautopuolen tuotteitamme. Tee rahoitushakemus ennakkoon ja tule kaupoille myönteisen maksupäätöksen saatuasi. 

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Tutustu esitteeseen täällä: Rahoitusesite Resursbank

Yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).