RENGASRIKKOTURVA

Seuraavat henkilöautorenkaiden rengasrikkoturvat ovat saatavilla kauttamme tehtyihin ostoihin. Huomaa, että osa vaatii oston jälkeisen rekisteröitymisen, jotta turva astuu voimaan. Säilytä kuitti ostostasi. Lisätiedot alla.

Goodyear rengasrikkoturva goodyear-made-to-feel-good

Jos asianmukaisessa normaalikäytössä yksityisajossa ollut 100% tyytyväisyystakuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, korvataan se uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostosta. Goodyear tarjoaa myös 14 päivän palautusoikeuden. Takuu ei koske kaikkia tuotteita (takuun piiriin kuuluvat tarkistettavissa rekisteröintisivulla). Turva vaatii rekisteröitymisen 14 vrk sisällä ostosta. Rekisteröi renkaasi vaivattomasti alla olevan linkin kautta ja säilytä kuitti ostostasi. Turvan voimassaolon voi tarkistaa samalta sivulta kohdasta ”tarkista takuu”.

Lue lisää: Goodyear tyytyväisyystakuu

 

 

Nexen rengasrikkoturva 

Jos normaalissa, asianmukaisessa yksityiskäytössä ollut rengas vaurioituu korjauskelvottomaksi kahden vuoden sisällä hankinnasta, korvaamme sen uudella alla olevien ehtojen täyttyessä. Edun voimaantulo edellyttää sen aktivoimista ja rekisteröitymistä 14 vrk kuluessa renkaiden ostosta osoitteessa nexenturva.fi. Asiakas on itse vastuussa rekisteröitymisestään.

Lue lisää: Nexen rengasrikkoturva

 

 

pirelli-tyrelife-rengassuojatakuu

Pirelli Tyre Life rengassuojatakuu

 

Takuu koskee kaikkia Pirelli-merkkisiä ja kooltaan vähintään 14″ renkaita, jotka olet kuluttajana ostanut Tyre Life -palveluun kuuluvalta jälleenmyyjältä, katso lisätietoa jäljempänä. Jotta takuu olisi voimassa, sinun tulee rekisteröityä 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien. Tämän jälkeen takuu on voimassa vuoden. Vahinkoilmoituksen yhteydessä takuun tulee olla voimassa ja sinun tulee esittää ostoksestasi kuitti.

Tämän lisäksi Tyre Life sisältää tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostamiisi uusiin Pirelli-renkaisiin, sinulla on mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa renkaat veloituksetta. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.

Muistathan aktivoida Tyre Life -takuusi osoitteessa www.pirelli.fi/tyrelife kuukauden kuluessa (30pv) ostopäivästä!

Lue lisää: Pirelli Tyre Life

 

dunlop-tyytyvaisyystakuu

Dunlop rengasrikkoturva 

Jos asianmukaisessa normaalikäytössä yksityisajossa ollut DUNLOP SATISFACTION takuun piiriin kuuluva rengas rikkoontuu korjauskelvottomaksi, korvataan se uudella renkaalla. Turva on voimassa 12 kk renkaiden ostosta. Dunlop tarjoaa myös 14 päivän ”Dunlop Satisfaction Guarantee” – tyytyväisyystakuun. Ei koske C-renkaita tai ammattikäytössä olevia renkaita. Säilytä kuitti ostostasi.

Lue lisää: Dunlop rengasrikkoturva

 

hakkaturvaNokian Hakkaturva 

Hakka-turva on Nokian Hakka ja Nokian Hakkapeliitta -rengassarjan mukana tuleva ainutlaatuinen palvelu, joka takaa sen, että jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian-renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa. Turva vaatii oston jälkeisen aktivoimisen. Aktivoi renkaasi alla olevan linkin kautta ja säilytä kuitti ostostasi. Hakka-turvan tiepalvelu tarjoaa rekisteröityneille asiakkaille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa teknistä apua ja tiepalvelua, kuten renkaanvaihdon tai hinauksen lähimpään Nokian-renkaita myyvään liikkeeseen. Palvelu on saatavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Lue lisää: Nokian Hakka-turva

 

goodride_safety_logo2

Goodride Safety

Goodride-renkaat on kehitetty kestämään ajamista vaativissa ja vaihtelevissa oloissa; uraisilla teillä ja yllättävästikin muuttuvissa keleissä. Goodride-renkaat ovat rakenteiltaan lujia eivätkä rikkoudu normaalikäytössä. Vannetukku.fi myöntää maahantuomilleen Goodride–renkaille laajennetun takuun eli GOODRIDE SAFETY -turvan.  Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti ajokelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen. Maksat vain ennen vauriota kuluttamasi osuuden. Säilytä kuitti ostostasi.

Lue lisää: Goodride Safety

Lisätietoja rengasrikkoturvasta saatte myynnistämme.