RAHOITUS

Tällä hetkellä voit kuluttajana hyödyntää seuraavat rahoitusvaihtoehdot kauttamme:

RESURS BANK – RAHOITUSKAMPANJA

Uudet renkaat/vanteet 12kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Tee hankintasi 1.3.-31.5.2020 välisenä aikana Resurs Bank- rahoituksella, saat 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Etu on voimassa, kun yhden kuukauden rahoitusosotot ylittävät 100 euroa. Rahoitus koskee kaikkia henkilöautopuolen tuotteitamme. Tee rahoitushakemus ennakkoon ja tule kaupoille myönteisen maksupäätöksen saatuasi.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Kampanjaedun hyödyntääksesi, valitse maksuajaksi 12kk maksuvaihtoehto ensimmäisessä laskussa. Tällöin ostokseen ei lisätä mitään korkoja tai kuluja. Ostoksen tulee olla vähintään 100€, jotta kampanjan saa hyödynnettyä.

Mikäli sinulla on jo ennestään olemassa oleva tili Resurs Bankilla ja haluat hyödyntää rahoituskampanjan maksuvaihtoehdon käyttöösi, tulee sinun soittaa Resurs Bankin asiakaspalveluun (09 622 4308) ja pyytää sulkemaan vanha tili. Uudet kuluttajaluottoluottosäädökset astuvat voimaan 1.9.2019.

Sähköinen rahoitushakemus

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).